Akaryakıt Çözümü MultiPetrol, Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Uyum Sürecinde Firmaların Hayatını Kolaylaştırıyor

Multinet Up, UTTS Geçiş Sürecinde MultiPetrol İle Firmalara Destek Oluyor

Multinet Up, Türkiye genelindeki tüm şirket araçları için 30 Nisan 2025’e kadar zorunlu hale gelen Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) geçiş sürecinde, firmaların ihtiyaçlarına MultiPetrol ürünüyle yanıt veriyor. UTTS ile birlikte, plaka bilgilerinin manuel olarak girilme dönemi sona ererken; sistem, araç bilgilerini otomatik olarak ödeme kaydedici cihazlara aktarıyor ve böylece daha güvenli, şeffaf ve denetlenebilir bir süreç sağlanıyor.

MultiPetrol çözümü, akaryakıt harcamalarını dijitalleştiriyor ve işletmelere hem operasyonel kolaylık hem de maliyet avantajı sunuyor. Filo yöneten ya da tek araca sahip olan firmalar, MultiPetrol ile araçtan inmeden temassız şekilde yakıt alabiliyor, akaryakıt limitlerini kolayca tanımlayabiliyor, araç bazında gider takibi yapabiliyor. Aynı zamanda, farklı istasyonlardan yapılan yakıt alımlarını tek bir faturada toplayarak muhasebe süreçlerini sadeleştiriyor.

MultiPetrol, harcama yönetimi, raporlama ve kontrol özellikleriyle de firmalara uçtan uca çözüm sağlıyor. Teknolojiye yatırım yaparak müşteri deneyimini sürekli iyileştiren Multinet Up, MultiPetrol ile firmaların UTTS uyumluluğunu sorunsuz şekilde gerçekleştirmesini mümkün kılıyor.

Multinet Up Üye İş Yeri ve İş Birlikleri Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu ise yaptığı açıklamalarda, “MultiPetrol ürünümüz, sadece UTTS uyumluluğu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda işletmelere dijitalleşme ve maliyet yönetimi açısından büyük avantajlar sunuyor. Haziran 2024’te gerçekleştirdiğimiz Pazar ve Segmentasyon Araştırması’na göre MultiPetrol kullanıcılarının memnuniyet skoru yüzde 76,6 seviyesinde. Bu veri, sunduğumuz hizmetin ne denli etkili ve ihtiyaç odaklı olduğunu ortaya koyuyor. Shell’in geniş istasyon ağıyla entegre çalışan MultiPetrol’ün sunduğu şeffaf, güvenilir ve pratik çözümlerle firmalar, UTTS sürecine kolayca uyum sağlayacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Google’ın yeni özelliği Avrupa’yı harekete geçirdi

Google’ın yapay zeka destekli yeni arama özelliği Avrupa Birliği’ndeki bazı yayıncılar tarafından haksız rekabet ve içerik gaspı olarak değerlendirildi. Gelen şikâyetler üzerine Avrupa Komisyonu, Google hakkında ön inceleme başlattı.

David Jurasek kimdir?

Benfica’da forma giyen David Jurasek’in adı Beşiktaş ile anılıyor. Transfer görüşmelerinin yapıldığı gündeme gelmesiyle birlikte David Jurasek kimdir, kaç yaşında, hangi takımda ve mevkide oynuyor? sorularının yanıtı merak edildi. İşte David Jurasek’in kariyeri…

Canlı mı cansız mı? Virüs gibi yaşayan hücre!

Kanada’daki Dalhousie Üniversitesi’nden bilim insanları, minicik bir planktonun içinde şimdiye dek görülmemiş düzeyde metabolik olarak bağımlı bir hücre keşfetti. Sukunaarchaeum mirabile olarak adlandırılan bu yeni canlı, yaşam ile cansızlık arasındaki çizgiyi yeniden tartışmaya açıyor.

60 yıllık sessizlik bozuldu: NASA’nın ölü uydusu aniden patladı

1960’lardan beri uzayda sessizce dolaşan, ölü bir NASA uydusu beklenmedik bir şekilde güçlü bir enerji patlaması yayarak gökbilimcileri hayrete düşürdü. Avustralya’daki Curtin Üniversitesi’nden araştırmacılar, bu sinyali tespit ettiklerinde ilk olarak bunun uzak bir pulsardan ya da bilinmeyen bir kozmik cisimden geldiğini düşündüler. Ancak analizler, olayın şaşırtıcı şekilde Dünya’ya sadece 4 bin 500 kilometre uzaklıkta gerçekleştiğini gösterdi.

Deniz Öncü İtalya’da piste çıktı

Motosiklet sürücüsü Deniz Öncü, Moto2 Dünya Şampiyonası’nın İtalya’da düzenlenen 9. ayağında 6. oldu.

WhatsApp geri adım attı! 2026’da devreye sokacak

WhatsApp reklam özelliğini 1 yıl sonra devreye alacağını bildirdi.